Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 544
Loading...

2 год Мочіння плодів і ягід, маринування, сушка і виробництво плодово-ягідних соків. Контрольна робота № 1. 2 год С/Р Основні види плодово-ягідних, а саме: чорниці, бруслини, журавлини, шипшини, малини лісової, суниці лісової, дикої яблуні, груші звичайної, горобини звичайної та чорноплідної.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60