Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 544
Loading...

Тема 21. Товарознавство риби та її переробки. Стан рибальства в Україні. Значення мисливських господарств в заготівлі товарної риби. Способи переробки риби. Заморожування, соління, в’ялення, сушіння, копчення. Вади риби. 1 год. Самостійна робота. Хімічний склад м’яса риби. Рибна ікра.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
7 практичні заняття
1
2
3
8 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
8 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60