Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 544
Loading...

Тема 20. Перната дичина. Класифікація пернатої дичини. Морфологічний та хімічний склад тушок. Способи переробки. Заморожування, соління, в’ялення, копчення. Шляхи покращення якості тушок.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
7 практичні заняття
1
2
3
8 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
8 практичні заняття
1
2
3
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60